Fotografie voor Inhuis Keukens I Interieurfotografie

Sinds een tijdje ben ik de vaste fotograaf voor Inhuis Keukens een prachtige zaak gevestigd in Drachten. Ik ga voor hun op pad om al hun projecten te fotograferen. Deze keukenzaak werkt vanuit jullie eigen huis. Ze komen langs voor een adviesgesprek en het inmeten van jullie keuken. Daarna kun je langskomen bij hun inspiratieruimte om daar materialen etc. uit te zoeken. Erg persoonlijk en fijn als je het mij vraagt! De keukens die ik mag fotograferen zijn stuk voor stuk ook zo mooi! Ik zal jullie hieronder een aantal daarvan laten zien.

Dit werk maakt me blij, interieur en fotografie samen, beide mijn passies. Naast mijn werk als fotograaf ben ik namelijk ook stylist en heb ik de afgelopen jaren ook veel interieuradviezen gegeven. Dat komt met dit soort fotografie heel goed van pas. Ik kijk goed naar wat mooi is, zet alle spullen mooi neer voor de foto en kies de juiste hoeken.

Wil je meer weten over inteieurfotografie? Bijvoorbeeld voor jullie vakantiepark, vakantiewoning, b&b, verkoop of zoals hier voor jullie keukenzaak? Laat het me dan weten, ik denk graag met jullie mee!

Naast de fotografie voor Inhuis Keukens hou ik ook hun social media (Facebook, Instagram en Pinterest) bij en ook hun website ga ik straks bijhouden met het bijhouden van hun projecten. Zo kan ik jullie dus op meerdere fronten helpen!

Comments are closed.