Fotografie voor restaurant Zuiver – Vlieland

Een maand terug mocht ik 2 keer naar Vlieland reizen voor 2 fotoshoots bij restaurant Zuiver op het eiland. Dit restaurant is kort geleden helemaal verbouwd en vernieuwd. Ook hebben ze een nieuwe chef-kok gekregen en zo wilden ze graag van verschillende dingen nieuwe foto’s. Ik maakte voor hun interieurfoto’s, foodfoto’s, sfeerfoto’s en portretten. Heerlijk om zo aan het werk te zijn op een mooie locatie. En kijk die kleuren eens!

Restaurant Zuiver-Vlieland is gevestigd in hotel-appartementencomplex Vlierijck, vlakbij de veerbootterminal en de Dorpsstraat. Hier kunt u genieten van een wisselend culinair vijfgangendiner met daarbij een perfect afgestemd wijnarrangement.

Met liefde, passie en aandacht voor eten en pure smaken tovert onze keukenbrigade elke dag een verrassend vijfgangendiner in elkaar met bijzondere smaakcombinaties.

Ons Zuiver concept

We werken met pure en eerlijke producten uit het seizoen, liefst uit eigen moestuin en van Streekboeren&Co. We kopen en koken bewust en zo duurzaam mogelijk en met zo weinig mogelijk verspilling, wat aansluit bij de principes van Dutch Cuisine.

Zuiver-Vlieland is lid van Fryslân Culinair, een samenwerkingsverband van de betere restaurants in Friesland.

 

Ik fotografeerde o.a. ook voor Roast en Kelder65: https://bedrijfsfotografielydia.nl/2021/06/19/fotografie-voor-roast-en-kelder65-leeuwarden/

Comments are closed.