De Walvisvaarder

Een tijdje terug werd ik uitgenodigd om op Terschelling foto’s te komen maken voor De Walvisvaarder. “Al 50 jaar een vertrouwd adres” staat er op hun website en zo voelt deze plek ook gelijk aan als je binnenkomt. De afgelopen jaren is er flink verbouwd en vernieuwd dus tijd voor nieuwe foto’s.

Het hotel is gelegene aan de oostakant van het eiland en straalt veel warmte en gezelligheid uit. De kamers zijn allemaal mooi ingericht en ook het restaurant ziet er top uit. Van het hele hotel, de kamers, de buitenkant, het terras, personeel, gasten en het restaurant mag ik 3 dagen lang foto’s maken. Wat een feestje! Dit zijn opdrachten waar ik zo blij van wordt!

Kijk je mee?

Meer interieurfotografie vind je hier: https://www.bedrijfsfotografielydia.nl/2023/06/08/watertoren-west/

Comments are closed.