Genieten op het water

Met dit mooie weer is het prachtig om foto’s te maken van je bedrijf. Zo dacht ook Inge, samen met haar man en zoon runt ze Genieten op het Water in Heeg. Twee jaar terug mocht ik ook al foto’s bij ze maken en nu was ik er weer voor een update van hun beeldbank. WeF hadden mooi weer met een lekker windje dus perfect om het water op te gaan en te gaan zeilen.

Een uitgebreide beeldbank van je onderneming is heel handig, je kunt de foto’s op verschillende momenten inzetten en gebruiken. Voor de website, offertes, mails en natuurlijk ook voor social media. Ik leg met alle liefde jullie bedrijf vast en hou van spontane en ongedwongen foto’s.

Dit keer was ik dus in Heeg (Friesland), maar als fotograaf ben ik door heel Nederland en het buitenland te boeken.

Ook maak ik sinds kort professionele video’s van je bedrijf; kijk hier voor meer informatie. 

Een kleine selectie van de beelden die ik deze dag maakte voor Genieten op het Water zie je hier:

www.genietenophetwater.nl

Wil je meer van hun bedrijf weten, een boot huren of uniek logeren op het water? Bezoek dan de website voor meer informatie en natuurlijk foto’s!

Comments are closed.