De Walvisvaarder

Bedrijfsfotograaf Friesland

Een tijdje terug werd ik uitgenodigd om op Terschelling foto’s te komen maken voor De Walvisvaarder. “Al 50 jaar een vertrouwd adres” staat er op hun website en zo voelt deze plek ook gelijk aan als je binnenkomt. De afgelopen jaren is er flink verbouwd en vernieuwd dus tijd voor nieuwe foto’s.

Het hotel is gelegene aan de oostakant van het eiland en straalt veel warmte en gezelligheid uit. De kamers zijn allemaal mooi ingericht en ook het restaurant ziet er top uit. Van het hele hotel, de kamers, de buitenkant, het terras, personeel, gasten en het restaurant mag ik 3 dagen lang foto’s maken. Wat een feestje! Dit zijn opdrachten waar ik zo blij van wordt! De Walvisvaarder heeft zo weer een mooie uitgebreide beeldbank en de foto’s kunnen ze optimaal gebruiken voor hun social media en website.

Kijk je mee?

Meer interieurfotografie vind je hier: https://www.bedrijfsfotografielydia.nl/2023/06/08/watertoren-west/

Fotograaf Friesland

Als  fotograaf leg ik graag jullie bedrijf en onderneming vast. Wil je ook een commerciële fotoreportage voor portret, interieur of je bedrijf? Ik werk in Friesland, Groningen en Drenthe, maar ben ook door heel Nederland of buitenland te boeken. Ik ben inmiddels al 18 jaar fotograaf en heb daardoor veel ervaring. Ik werk graag met mensen, ben van de spontane en ongedwongen fotografie en vind het geweldig om jullie beeldbank te vergroten. Je kunt me voor elk bedrijf inhuren, van sfeerfoto’s tot lifestyle fotografie, kinderen, volwassenen, portretten en interieur.

Comments are closed.