E-books Fotografie

Leren Fotograferen met je smartphone doe je hier, in 2-ebooks neem ik je mee in de wereld van fotografie op je mobiele telefoon.

Bestel de e-books voor maar € 14,95!

E-books – online cursus fotografie

Wil jij de kunst van het fotograferen onder de knie krijgen, maar heb je geen tijd of mogelijkheid om fysieke lessen of een workshop te volgen? Met een online cursus fotografie, in de vorm van een e-book, kun je op je eigen tempo en in je eigen tijd leren! Ik heb twee e-books geschreven over het fotograferen met je telefoon. Of je nu net begint met fotograferen, of een ervaren fotograaf bent die zijn of haar vaardigheden wil verbeteren: een online cursus fotografie biedt een flexibele en toegankelijke manier om jouw passie voor fotografie verder te ontwikkelen.

E-books over fotograferen met je smartphone

Wist jij dat de meeste foto’s die ik deel via Instagram zijn gemaakt met mijn smartphone? Met de opkomst van smartphones zijn we allemaal amateurfotografen geworden. Veel mensen denken dat je alleen met een professionele camera goede foto's kunt maken. Maar niets is minder waar! Met de juiste kennis en technieken kun je prachtige foto's maken met je telefoon. 

Om jou te helpen een expert te worden in het fotograferen met je telefoon heb ik twee e-books geschreven:

Leren fotograferen met je mobiel -> Hoe haal je het beste uit je telefooncamera? Je smartphone zit boordevol functies waarmee je geweldige foto's kunt maken. In deze online cursus leer je hoe je optimaal gebruik kunt maken van deze functies. We behandelen onder andere de camera-instellingen, compositie en licht. Je vindt gegarandeerd tips die je nog niet wist! Het leuke van dit e-book is dat je direct in de praktijk kunt brengen wat je leert. Met leuke opdrachten kun jij lekker aan de slag. Wil je graag feedback? Stuur je eindopdracht dan gerust naar me toe, ik vind het leuk om te kijken hoe jij jouw skills nog verder kunt ontwikkelen.

Leren nabewerken met je mobiel -> Ben je gek op fotograferen en wil je leren hoe je je foto's kunt nabewerken om ze er nog professioneler en mooier uit te laten zien? Zelfs de beste fotografen ter wereld bewerken hun foto's om de kleuren, belichting en compositie te optimaliseren en zo het gewenste effect te bereiken. Met de juiste nabewerking kun je je foto's verbeteren, details accentueren en de sfeer van de foto versterken. En hoe fijn is het dat je je foto’s kunt nabewerken met je telefoon? In dit e-book leer ik je alle fijne kneepjes van het vak!

 

Leren Fotograferen

€ 8,95

Fotograferen met je smartphone is niet moeilijk, ook jij kunt het! Ontdek in mijn e-book dé tips, trucs & technieken en voor je het weet maak ook jij de meest adembenemende foto’s.

Meer info en bestellen kan hier!

Leren Nabewerken

€ 8,95

Foto's nabewerken op je mobiele telefoon is niet moeilijk, ook jij kunt het! Ontdek in mijn e-book dé tips, trucs & technieken en voor je het weet bewerk jij je foto's in een handomdraai!

Meer info en bestellen kan hier!
0

Verkochte e-books

0

Opties op je telefoon

0

Weetjes

0

Pagina's vol info

Ervaringen

Waarom kiezen voor een e-book?

Het volgen van een online cursus fotografie: waarom zou je dat eigenlijk doen? Ik heb de voordelen voor je op een rijtje gezet:

  • Eigen tempo -> Een van de grootste voordelen is dat je het e-book in eigen tempo kunt doornemen. Je hoeft geen vaste lestijden te volgen of te reizen naar een leslocatie. Wil je ’s ochtends vroeg of ’s avonds laat aan de slag? Deze e-books zijn perfect als jij een volle agenda hebt, maar wel graag wilt leren hoe je nou die perfecte plaatjes kunt creëren met je smartphone. 
  • Toegang tot unieke tips en kennis van een expert -> Als professioneel fotograaf ken ik dé tips en technieken om met je smartphone camera het beste resultaat te behalen. In mijn e-books ontdek jij gegarandeerd unieke tips en leer je dingen die je nog niet wist. Je krijgt exclusief toegang tot deze kennis om een expert te worden in mobiele fotografie.  
  • Waar voor je geld -> Een online cursus fotografie is betaalbaarder dan traditionele fotografielessen. Je hebt geen bijkomende kosten, zoals reiskosten of kosten voor extra lesmateriaal. Ook heb je levenslang toegang tot de e-books, je kunt ze op ieder moment raadplegen. Waar voor je geld dus!

Social media, blogs of voor eigen gebruik: maak indruk met je fotografische skills!

Twijfel dan niet en schaf nu je favoriete e-book aan. In een mum van tijd heb je veel meer handelingen en weetjes onder de knie en kun je eropuit om te gaan oefenen!