Leren Fotograferen met je mobiel

Wil je leren om zulke foto's te maken met je smartphone? Ik neem je graag mee in m'n handige e-book vol tips!

E-books Fotografie

Leren Fotograferen & Leren Nabewerken met je smartphone bestel je samen voor maar € 14,95!

A019F1CC-DF5D-4DEA-A5F1-45871F51D64E_1_201_a

1E719A48-BBBA-4847-B632-670170C9A3C1 kopie

B053B49D-8B06-47F5-B6C8-81927BB46B6B_1_201_a

2F388030-26D7-4654-B4CA-9F175E9DAD83_1_201_a kopie

Fotograferen met smartphone? Ook jij kunt het! 

Foto’s van je kinderen, landschapsfoto’s of foto’s van vakanties: ik weet als geen ander hoe waardevol het is om herinneringen vast te leggen. Je ziet ze waarschijnlijk dagelijks voorbijkomen op social media: de meest prachtige foto’s die stuk voor stuk vanuit de juiste hoek zijn genomen en gemaakt zijn met de perfecte belichting. De kans is heel groot dat de meeste van deze foto’s gemaakt zijn met een smartphone. 

Wist je dat 75% van mijn foto’s die ik op Instagram plaats ook gemaakt zijn met mijn telefoon? Of je je foto’s nu wilt delen op social media of je wilt de foto’s gebruiken om aan je muur te hangen, in mijn e-book leer ik je om als echte expert te fotograferen met je smartphone. 

"Fotograferen met je smartphone is niet moeilijk, ook jij kunt het! Ontdek in mijn e-book dé tips, trucs & technieken en voor je het weet maak ook jij de meest adembenemende foto’s".

Verkochte e-books

Beide e-books zijn populair en inmiddels heb ik er al meer dan 200 van verkocht!

Inhoud

Het e-book Leren Fotograferen met je mobiel heeft een inhoud van meer dan 40 pagina's, dit staat boordevol tipt & trucs!

Foto's en video's

Naast tekst vind je ook veel foto's en video's in het e-book om voorbeelden te geven en dingen uit te leggen

Voor elke telefoon

Voor elk type telefoon is dit e-book geschikt.

E-book Leren Fotograferen met je mobiel

Bestel het e-book hier voor € 8,95

Wil je beide e-books in 1 x bestellen?

Leren Fotograferen & Leren Nabewerken met je smartphone bestel je samen voor maar € 14,95!

Foto’s maken met je mobiel: van iPhone tot Samsung

Het maakt niet uit of je een iPhone, een Samsung of een Nokia hebt, het e-book is gericht op alle soorten smartphones. Met de technieken van tegenwoordig kun je zoveel! Haal alles uit je smartphonecamera met mijn e-book. Ik ben benieuwd welke prachtige foto’s jij met je smartphone gaat maken! 

Het e-book: leer fotograferen met je smartphone

Met iedere smartphone kun je de meest mooie foto’s maken, je moet alleen even weten hoe ;). In mijn e-book ‘Leren fotograferen met je mobiel’ ontdek jij de geheimen van smartphonefotografie en leg jij de belangrijke momenten in je leven straks op een prachtige manier vast. Het e-book kost maar €?, heel wat goedkoper dan duur camera apparatuur toch? In het e-book leer je alles over fotograferen met je smartphone, zoals:

  • Camera-instellingen: beeldhelderheid, macroregelaars, rasters… na het lezen van mijn e-book weet jij precies hoe je de instellingen van je camera goed moet zetten.
  • Praktische tips: met de praktische tips die je in het e-book vindt, is het voor jou straks een fluitje van een cent om prachtige foto’s te maken.
  • Leuke en leerzame opdrachten: hiermee breng jij je kennis direct in de praktijk.
  • Compositie & licht: misschien wel de belangrijkste aspecten van een goede foto. Je leert alle ins & outs, zodat jij altijd het maximale resultaat bereikt.
  • Eindopdracht: ik ben natuurlijk heel benieuwd hoe jij alle kennis in de praktijk brengt! In het e-book vind je een eindopdracht, ik zou het erg leuk vinden als je mij het resultaat mailt. Als je wilt, geef ik je feedback, zodat jij je skills nog verder kunt ontwikkelen.

Ontdek ook de geheimen van smartphone fotografie en bestel ook mijn e-book! 

Ervaringen

E-books Leren Fotograferen & Leren Nabewerken

Bestel ze hier allebei voor maar € 14,95!