Fotografie chalets I Recreatie in het Groen

Een tijdje terug mocht ik langskomen bij 5 mooie chalets van Recreatie in het Groen. Dit leuke jonge stel kocht 5 chalets op een mooi vakantiepark middenin de bossen die ze nu stuk voor stuk aan het opknappen zijn. Er waren er nu 3 klaar en deze eerste fotoshoot heb ik deze 3 op de foto gezet. Binnenkort mag ik nog een keer die kant op om de andere 2 ook te fotograferen en hopelijk dan een lekker zonnetje erbij zodat we ook het park en de omgeving mooi vast kunnen leggen.

Elk chalet is anders en dat maakt het zo leuk. Ze zijn met zorg ingericht, de een wat kleurrijker dan de andere en allemaal heel netjes. Elk chalet is van de buitenkant ook weer anders en vaak met een mooie grote tuin eromheen. Ideaal dus voor een fijne vakantie!

Ik fotografeer met zo’n opdracht het interieur, overzichten en details, het exterieur en natuurlijk de omgeving. Zo kunnen ze deze foto’s overal voor inzetten en krijgen de gasten een goed beeld van hun te boeken chalet.

Hieronder een kleine indruk van de foto’s die ik gemaakt heb op deze dag. Natuurlijk zijn er veel meer gemaakt zodat ook mijn klant een ruime keuze heeft uit foto’s die ze kiezen om te gebruiken.

Wil je ook een plekje boeken voor fotografie voor jullie bedrijf? Neem dan contact met mij op via de mail info@bedrijfsfotografielydia.nl of bel me op 06-25135898.

Wil je hier op vakantie? Dat kan natuurlijk ook! Kijk dan op hun website Recreatie in het Groen.

 

 

Comments are closed.