Drijfveer & De Koken

In de paar dagen dat het echt mooi weer was in Nederland deze zomer was ik op bezoek bij Drijfveer & De Koken in Akkrum. Een geweldige plek (1 van onze favoriete) aan het water waar je kunt kamperen, varen en eten. Ik mocht bij hun foto’s maken van de alledaagse dingen, dus echt een lifestyle fotoshoot. Een van de dingen die ik het liefste doe!

De plek kende ik al want wij komen hier graag. Maar als je er als fotograaf een aantal uur rondloopt krijg je echt het gevoel mee wat daar gebeurt. Een prachtig bedrijf met veel bedrijvigheid, veel liefde voor het vak en een heel leuk team.

Ik heb foto’s gemaakt van de camping, de camperplekken, de boten, het restaurant en natuurlijk ook het genieten van de gasten vastgelegd, ook heb ik de drone de lucht in gelaten voor mooie foto’s van bovenaf van het geheel. Een hele mooie opdracht om te mogen doen. Ik deel hier niet al te veel foto’s ervan, want dan blijf je nieuwsgierig en kijk je misschien eens op hun site zelf 🙂

Bedankt Jelmer en Maartje en tot gauw!

Meer weten? Kijk dan op hun site: https://www.drijfveer.nl/

Wil je ook zulke foto’s van je bedrijf of plekje laten maken? Neem dan contact met me op, ik kom graag langs om mooie beelden te maken zodat jullie beeldbank weer mooi up to date is!

Comments are closed.