Camperplaats Paradyske

Voor de stichting regiomarketing en toerisme mag ik diverse camperplaats uitlichten en vastleggen. Camperplaatsen hebben we veel in onze mooie provincie Friesland, maar mogen nog wel wat meer aandacht gebruiken. Dit is dan ook het doel van deze campagne, vooral ook voor de herfst- en wintermaanden, want ook dan kun je heerlijke camper vakanties houden!

Ik ging als eerste langs bij ’t Paradyske in Kollum. Een prachtige plek midden in de natuur, in alle rust en alle ruimte op het erf van Lutske en Melle. Zij runnen met liefde deze plek in combinatie met hun b&b in de omgebouwde schuur. Als je hier vakantie mag vieren is het een cadeautje!

Wil je ook zulke foto’s van jouw camperplaats?

Camperplaatshouders, opgelet! In het kader van het project Camperen in Fryslân wordt onder andere ingezet op het versterken van het Friese productaanbod en het stimuleren van een bezoek aan Fryslân met de camper. En dan niet alleen in het hoogseizoen. Het laten zien van het aanbod, middels kwalitatieve en uniforme foto’s van de camperplaatsen die Fryslân te bieden heeft versterkt de huidige landingspagina (link) met routes en blogs (die vanaf dit najaar goed in de publiciteit wordt gezet). Er is budget beschikbaar vanuit het project om met korting foto’s te laten maken van je camperplaatsen. Deze foto’s gebruiken we graag voor de overall promotie van Fryslân als mooie bestemming met de camper en uiteraard zijn ze ook voor je eigen promotiedoeleinden in te zetten. 

Kortingsactie. Je kan kiezen voor 30 minuten fotografie door Bedrijfsfotografie Lydia Annema (link?) (camperplaatsen,  voorzieningen, details en overzichtsfoto’s) voor € 75,-. Hiervoor krijg je 10 rechtenvrije foto’s in HR. Of je kiest voor 1 uur fotografie (als hierboven, maar dan kunnen ook andere plekken als huisjes of tenten gefotografeerd worden). Als het weer het toelaat is een overzichtsfoto met een drone ook mogelijk. De kosten hiervoor bedragen € 175 en hiervoor krijg je 30 foto’s in HR voor eigen gebruik. Alle prijzen zijn inclusief reiskosten en korting vanuit het project en exclusief BTW.

Comments are closed.