Fotoshoot Toegankelijkheid

Namens de Dagrecretieve Netwerken – Toerisme Alliantie Friesland mocht ik 2 fotoshoots doen wat betrekking had op Toegankelijkheid.

Laat het deze week nou de week van de Toegankelijkheid zijn, een mooi moment dus om wat foto’s te delen met jullie! Een hele mooie opdracht was deze, prachtig dat deze inzet zo wordt getoond in onze provincie. Ook heb ik een rolstoelvriendelijke wandelroute mogen maken in / rondom mijn eigen woonplaats, deze vind je hier: https://www.friesland.nl/nl/routes/1891652500/wandeling-rond-burgum

“In Friesland komen gastvrijheid, natuur en cultuur geweldig samen. Het is de perfecte provincie voor een onvergetelijke reiservaring voor iedereen. Of je nu op zoek bent naar rolstoelvriendelijke routes, accommodaties voor andersvaliden of wilt weten waar je met assistentiehond welkom bent, je leest het op deze pagina. Ontdek hier de toegankelijke faciliteiten, activiteiten en accommodaties die ervoor zorgen dat jouw verblijf in Friesland een onvergetelijke ervaring wordt, ongeacht je mobiliteitsniveau.”

Meer weten? Kijk dan ook hier: https://www.friesland.nl/nl/plannen/toegankelijkheid-friesland

Comments are closed.