Energie Fabriek

Vorige week mocht ik Aukje van Energie Fabriek fotograferen. Ze had de mooie locatie bij Hekstra in Damwoude uitgezocht om voor haar beeldbank nieuwe foto’s te maken. Deze locatie past goed bij haar visie, maar ook bij de kleuren op haar website etc., ideaal dus voor een fotoshoot.

Gespecislisieerd in teamtrainingen helpt Aukje ondernemers en hun team tot de beste prestaties. De DISC, Denkstijlen en Drijfveren (3D) analyse vergroot zelfinzicht en leert medewerkers begrijpen hoe ze communiceren, omgaan met anderen en hoe zij beslissingen nemen!

De foto’s hieronder geven een indruk van de serie foto’s die ik voor haar gemaakt heb. Wil je ook foto’s voor je beeldbank laten maken? Neem dan contact met mij op!

Portretfotografie voor De Energie Fabriek in Friesland. Ga ook voor nieuwe beelden voor je beeldbank en maak een afspraak voor een fotoshoot. Aukje van de Energie Fabriek ging je voor en op een mooie locatie maakten we vele foto’s voor haar socials en site.

Verschillende settings, hoeken en kledingsetjes maken het dat de beeldbank weer lekker gevuld is.

 

Professionele Bedrijfsfotograaf in Friesland: Leg de Essentie van Jouw Bedrijf Vast

Op zoek naar een professionele bedrijfsfotograaf in Friesland? Bij Bedrijfsfotografie Lydia staan we klaar om de essentie van jouw bedrijf vast te leggen met hoogwaardige fotografie. Of het nu gaat om zakelijke portretten, sfeervolle foto’s van jouw bedrijfsruimte of het documenteren van speciale evenementen, wij zorgen voor beelden die jouw bedrijf laten stralen.

Krachtige Beelden die Indruk Maken

Onze bedrijfsfotografie legt de kracht en het karakter van jouw bedrijf vast. Met oog voor detail en creativiteit creëren we beelden die indruk maken op jouw doelgroep. Of het nu gaat om het vastleggen van de passie van jouw team, de professionele uitstraling van jouw bedrijfsruimte of de sfeer van een belangrijk evenement, wij zorgen voor beelden die jouw verhaal vertellen.

 

Comments are closed.