Interieurfotografie Drenthe

Wanneer je je (vakantie)woning mooi wilt vastleggen behoort dat ook zeker tot de mogelijkheden. Met mijn platform www.ontdekjeplekjenl.nll reis ik veel naar mooie plekjes om deze vast te leggen met de camera en mooie verhalen over te schrijven. Nu ben ik sinds kort zelf eigenaar van zo’n ontdekjeplekje! Leva is mijn huisje en staat midden in het Drents-Friese Wold. Deze plek heb ik de afgelopen tijd helemaal verbouwd en mooi gemaakt en dan is het natuurlijk extra leuk dat ik deze zelf vast kan leggen door middel van fotografie. Hierbij laat ik een aantal foto’s zien van de interieurfotografie bij Leva in Drenthe:

Leva is een 4-5 persoons vakantiehuis in Drenthe en is te boeken via www.logerenbymaay.nl Het huis staat midden in de natuur en vanuit de achtertuin loop je regelrecht de bossen in. Goede foto’s van je interieur zijn heel belangrijk voor de verhuur en voor de uistraling van je bedrijf. Wil je meer informatie? Mail dan op info@bedrijfsfotografielydia.nl

Meer weten en zien over het vakantiehuis? Dat kan hier: www.logerenbymaay.nl

 

 

 

Interieurfotografie doe ik dus veel vaker en daarvoor ben ik te boeken in Friesland, Groningen, Drenthe, Overrijssel en Flevoland. Maar door het hele land kun je mij boeken hiervoor. Fotografie voor je huis en woning, fotografie voor je interieur. Bedrijfsfotografie en bedrijfsfotograaf Friesland.

Comments are closed.