It Reade Hynder

Zo’n oud dorpscaf√© in Wommels, iedereen kent het wel; momenteel is It Reade Hynder een prachtige verbouwd restaurant waar veel liefde in is gestopt om zo verder te gaan. Het kan in dit dorp in Friesland! Een fikse verbouwing, hard werken en die liefde; dat maakt deze plek bijzonder. Het dorpscaf√© kan herleven en er worden weer nieuwe herinneringen gemaakt. De entourage is gezellig en kleurrijk en de kaart biedt je genoeg keus. Ook kun je deze locatie afhuren voor feesten en partijen.

Ik mocht nieuwe foto’s voor ze maken, het interieur maar ook lifestyle foto’s waren gewenst. Een prachtige serie is het geworden waarin we veel gelachen hebben met elkaar. Een mooie serie die gebruikt kan worden voor de website en social media. Wil je ook een fotoshoot plannen voor jouw restaurant, locatie of bedrijf? Neem dan contact met me op!

It Reade Hynder in Wommels; een bezoekje waard als je in de buurt bent!

Meer fotografie van restaurants en interieur vind je hier: https://www.bedrijfsfotografielydia.nl/2023/06/19/de-walvisvaarder/

 

Restaurant en dorpscafe in Wommels. Een mooie plek om te ontmoeten, eten en drinken en te genieten. Als fotograaf leg ik graag mooie plekken vast. Dit kan een rstaurant zijn, maar ook het interieur van vakantiehuizen, bedrijven, portretten en campagnes; in de zakelijke markt maak ik graag een mooie fotoshoot. Ik ben al 18 jaar fotograaf en woon in Friesland, maar ik werk door heel Nederland en ook daar buiten. Je kunt me boeken voor zakelijke fotoshoots, bedrijfsfotografie, lifestyle fotografie en portretfotografie.

Fotograaf Friesland, Groningen, Drenthe. Fotografie voor bedrijven in Leeuwarden, Heerenveen, Wommels, Sneek, Assen, Amsterdam, Lelystad.
Fotografie voor ondernemers en de zakelijke markt.

Ook op mijn site www.ontdekjeplekjenl.nl kun je diverse fotografie opdrachten vinden!

Comments are closed.