Jan Doeksten Makelaars

Op het Waddeneiland Terschelling mocht ik foto’s maken bij Jan Doeksen Makelaars. Al heel wat jaren zijn zij hier gevestigd maar nu werd het tijd voor nieuwe foto’s voor hun website en social media. Van te voren hebben we verschillende ideeën bedacht en uitgewerkt en verschillende locaties bedacht. De modellen zijn geregeld en zo konden we op deze mooie zonnige dag los! Foto’s op het kantoor, op de dijk en bij het strand en ook een bezichtiging werd gefotografeerd. Zo hebben ze allerlei momenten die vastgelegd zijn en de komende tijd gebruikt kunnen worden voor hun zichtbaarheid.

Hier vind je meer blogs en verhalen over mijn werk: https://www.bedrijfsfotografielydia.nl/blog-small-list/

Op zoek naar een professionele portretfotograaf op Terschelling? Ontdek de magie van jouw persoonlijkheid vastgelegd in adembenemende beelden. Bij ons ben je aan het juiste adres voor unieke portretfoto’s die jouw verhaal vertellen.

Met onze passie voor portretfotografie streven we ernaar om niet alleen een foto te maken, maar een moment vast te leggen dat je voor altijd zult koesteren. Of je nu op zoek bent naar zakelijke portretten, familiefoto’s of een individuele sessie? Wij zorgen ervoor dat je je op je gemak voelt voor de camera en dat je persoonlijkheid straalt.

Fotograaf Waddeneilanden

Onze ervaring en kennis van het eiland Terschelling stellen ons in staat om prachtige locaties te vinden die perfect passen bij jouw stijl en voorkeuren. Of je nu wilt poseren op de uitgestrekte stranden, tussen de duinen, of in de schilderachtige straatjes van het eiland, wij creëren de perfecte achtergrond voor jouw portret.

Bij Bedrijfsfotografie Lydia geloven we in het leveren van hoogwaardige foto’s die de tand des tijds doorstaan. Daarom werken we met professionele apparatuur en gebruiken we geavanceerde bewerkingstechnieken om ervoor te zorgen dat elk detail perfect is.

Neem vandaag nog contact met ons op om jouw portretfotosessie op Terschelling te plannen. Laat ons jouw verhaal vertellen door middel van adembenemende beelden die een leven lang meegaan.

Comments are closed.