Interieurfotografie Overijssel

Ik mocht op 2 mooie plekken midden in de Weerribben Wieden (Overijssel) foto’s maken. Vakantiewoningen en het fotograferen van een hotel met vergader / feestlocatie.

Een mooie lente-dag bracht me in dit prachtige natuurgebied met ook de mooiste plekken om te slapen. Weteringhof en Bij Joop liggen beide aan het water en weten precies hoe ze gasten in de watten moeten leggen. Ik het door middel van fotografie de sfeer vastgelegd, het interieur en lifestyle foto’s gemaakt.

Als fotograaf kan ik jullie bedrijf een mooie beeldbank geven, deze foto’s kun je gebruiken voor je website, marketing doeleinden en natuurlijk social media. Ook kan ik, indien gewenst, drone foto’s maken van jullie plek. Deze dag was ik aan het fotograferen bij recreatie plekken, maar in alle genres kun je mij boeken. Op mijn site vind je dan ook een verscheidenheid aan fotografie die ik de afgelopen jaar allemaal mocht vastleggen. Fotograaf ben ik in Friesland, Groningen en Drenthe, maar natuurlijk ook in Overijssel. Eigenlijk ben ik door heel Nederland en daarbuiten te boeken.

Wil je ook nieuwe foto’s laten maken van jouw onderneming? Neem dan gerust contact op!

Hierbij een impressie van beide plekken en fotoshoots:

 

Meer foto’s van mij vind je hier: https://www.bedrijfsfotografielydia.nl/blog-small-list/

Comments are closed.