Fotografie voor VVV Waterland van Friesland

De afgelopen tijd (ik denk al met al al een jaar) maak ik foto’s voor VVV Waterland van Friesland. Vorig jaar begon ik hiermee, toen ik samen met Wiepkje het water op mocht om foto’s te maken van een sup-route en daarna van een kanoroute door het Zuidwesten van Friesland.

Wiepkje ken ik van mijn werk als trouwfotograaf. Eerder mocht ik al foto’s van hun b&b maken (https://underdewol.nl) en zo vroeg ze mij ook om foto’s te maken van haar voor Waterland van Friesland. Super leuk! Ik ben zelf ook gek op suppen en op water dus deze shoot was al heel gaaf om te doen. Na mijn eerste publicatie bij Waterland van Friesland in hun magazine vroegen ze mij een tijdje terug weer om foto’s te maken.

Ik mocht naar het Mirnsterklif, foto’s maken van de boswachter, ik mocht naar Stavoren foto’s maken van een rondvaartboot en een heel leuk gezin fotograferen op het strand van Workum voor de cover van het zomerkrantje.

Een hoek van Friesland waar ik wel regelmatig kom. Zuid-west Friesland is een bijzonder hoek, veel bos, maar ook veel water. Je hebt er prachtige nostalgische dorpjes, mooie natuur, stranden, aan het IJsselmeer, maar ook de bossen van Rijs bijvoorbeeld. Voor het VVV Waterland van Friesland kom ik op de mooiste plekken.

Wat een mooie baan heb ik toch! Dit werk doen, lifestyle foto’s maken op de mooiste plekjes in eigen provincie, met leuke mensen; ik hou ervan!

Oh en Hey Honey Guide heeft over het suppen in Friesland ook een hele leuke blog geplaatst (overigens geschreven door Wiepkje), lees de blog hier: https://www.heyhoneyguide.com/nl/reisgidsen/natuur/blog/stand-up-paddling-in-zuidwest-friesland

 

 

Comments are closed.