Fotografie voor DonkerVeenstra

Sinds een aantal maanden doe ik de fotografie voor DonkerVeenstra. Een jong en dynamisch installatiebedrijf in Drachten.
Een mooie visie en daarbij willen ze dat ook uitstralen in website en social media. Ik help hun hiermee om de foto’s van hun projecten en bedrijf te maken en dat is erg leuk om te doen!

In Deventer is voor de School voor Persoonlijk Onderwijs een voormalig kerkgebouw omgebouwd tot school. DonkerVeenstra heeft de installatiewerkzaamheden verricht. ¬†Onder andere heb ik in Deventer hiervan de foto’s mogen maken. Een magische plek in zo’n oude kerk waarin een school gebouwd wordt en waar DonkerVeenstra op professionele wijze alles heeft uitgevoerd qua installatiewerkzaamheden. Voor mij de uitdaging dit goed vast te leggen en dat zie je hier terugkomen: https://www.donkerveenstra.nl/portfolio-item/svpo-deventer/

Naast Deventer ben ik ook al een paar dagen bij hun op kantoor in Drachten geweest voor foto’s van het personeel, het bedrijfspand en buitenkant. Ongedwongen foto’s die hun weer kunnen gebruiken voor de content.
Ook ben ik in Hurdegaryp geweest bij de nieuwbouw van een middelbare school.

Binnenkort staan ook hun projecten in Leek, Marum en Garijp op de planning. Mooie opdrachten dus!

Willen jullie je content ook verbeteren met fotografie in jullie bedrijf? Neem dan contact met mij op!

 

Comments are closed.