Fotografie voor La BB Lodge in Frankrijk

Reizen is 1 van mijn hobby’s en het mooiste is omdat dat te combineren met mijn werk. De afgelopen jaren heb ik dat al best vaak mogen doen, landen als Frankrijk, Zuid-Korea, Noorwegen, Denemarken, Marokko, Italië… Ik heb daar mogen werken en genieten tegelijk!

Vorig jaar reisde ik samen met Nina (van We-ollinspire) twee keer af naar Frankrijk. Met Nina werk ik regelmatig samen. Zij filmt en ik fotografeer, de ideale combi als je het mij vraagt. Samen maken we een super goede content voor jullie bedrijf. Zo deden we dat ook bij La BB Lodge, een fantastische plek middenin de Franse Alpen. Een plek waarbij je echt zegt: “Wonen als God in Frankrijk”.

De eerste keer gingen we er in de winter heen, de tweede keer in de lente. Zo hebben Karin en Rene, de eigenaren, van beide seizoenen mooie foto’s en film en zo hun content te vergroten. Sfeerbeelden zijn zo belangrijk om te laten zien! Gasten willen weten waar ze komen, hoe de appartementen en kamers eruit zien, wat er te doen is in de omgeving etc. Ook zijn sfeerbeelden perfect voor je Social media.

Dit plekje in Frankrijk heeft onze harten gestolen. Het is daar zo magisch! En Karine en René doen er alles aan om je dat vakantiegevoel te geven, subliem! En wat een mooie plek om foto’s te maken…! Elke dag is anders, de natuur, de omgeving, skiën naast de deur, heerlijk!

 

Foto’s maken van jullie vakantiehuis, appartementen of b&b behoort dus zeker tot de mogelijkheden. Dit kan eenmalig, maar zou ook per seizoen kunnen, net als wat ik bij Terschelling recreatie doe, zie mijn vorige blog: Fotografie voor Terschelling Recreatie.
Willen jullie meer informatie en misschien ook interesse in een film van jullie bedrijf, neem dan contact op via het contactformulier.

En nu genieten van de foto’s van dit prachtige plekje!
Bekijk meer op Nina haar site voor video’s: We Ollinspire

  

Comments are closed.