Fotografie bij Randmaere – Cocoonhuisjes

Weer zo’n mooie opdracht! Ik mocht voor Cocoonhuisjes hun allernieuwste huisje fotograferen, vlakbij Harderwijk en vlakbij Walibi en praktisch aan het water. Wat een mooie plekje hebben ze hier van gemaakt, het hele huisje is gestript en opnieuw opgebouwd als het ware. Een oase van rust, maar ook het interieur is gewoon prachtig! Weer eens wat anders en ik hou ervan. Over alles is nagedacht, tot in de kleinste details en luxe.

Een mooie plek dus om foto’s van te maken, ik heb genoten.

“Ben je op zoek naar een authentiek en kindvriendelijk vakantiehuis in Nederland? Waar alles kan, maar niets hoeft? Dan ben je bij ons op het goede adres.

COCOONhuisjes heeft een concept dat is samen te vatten als Cocoontime! Want hoewel er volop te beleven is in de nabije omgeving, wil je in onze huizen ook gewoon ’thuis’ zijn. COCOONhuisjes staan voor volop comfort, liefde voor interieur, top met kids, en een omgeving gericht op natuur & ontdekken. Kortom, een échte beleving. Alle drie de huizen hebben:

  • goede bedden, een heerlijke bank, gezellige eethoek, luxe badkamer en zeer complete keuken
  • Netflix en Videoland, Wifi, en Playstation
  • een zonnige tuin met bbq
  • en voor kids is er véel te spelen, van trampoline tot boomhut of speelschuur

Maar ook met z’n tweetjes of een vriendinnenweekend zijn het heerlijke adresjes. Alleen nu nog wel even kiezen. Want wordt het Zeeland, Drenthe, Limburg of Flevoland? Ieder COCOONhuisje is uniek, met een geheel eigen sfeer”.

Wil je 1 van hun huisjes boeken? Kijk dan op www.cocoonhuisjes.nl

 

Comments are closed.