Fotografie bij Yala

Een tijdje terug mocht ik, op een warme zomerse dag, foto’s maken voor Yala. Voor mij een mooie opdracht, ik kende het bedrijf al via via en voelde me vereerd om hiervoor gevraagd te worden! Samen met een team aan stylistes hebben we een aantal mooie settings neergezet op dit park van Landal.

Over Yala:

“Gasten zijn meer dan ooit op zoek naar een comfortabel en luxe verblijf in de natuur. Glamping biedt de oplossing!

YALA biedt unieke en veelzijdige canvas lodges van hoogwaardige kwaliteit, volledig naar wens in te richten met interieur, sanitair en verwarming. Met onze safaritenten verleng je het seizoen en verhoog je de bezettingsgraad. Haal het maximale uit jouw aanbod door te investeren in glamping.

Wij denken graag met je mee van ontwerp tot realisatie. Benieuwd wat YALA voor jou kan betekenen? Plan direct je showroombezoek en laat je inspireren!”

Meer weten? Bezoek dan hun website: https://www.yalacanvaslodges.com

Comments are closed.