Fotografie Insula Terschelling

Samen met Sabine van Sabine Rosenberg Interieurstyling mocht zij deze mooie woning Insula op Terschelling helemaal restylen en ik hem daarna fotograferen.

Insula is een riante woning nabij het dorp Midsland op Terschelling. Met een hele ruime tuin en veel privacy kun je hier heerlijk vakantie vieren. Het huis heeft een grote metamorfose ondergaan en is helemaal van deze tijd. Wat een plaatje heeft Sabine ervan gemaakt zeg! De lieve familie Jeanne, Joost en de kinderen behandelen dit plekje met liefde. Ze zijn er zelf vaak met familie, maar dit huis kun je dus ook zelf huren. Nadat het helemaal gerestyled is mocht ik langskomen om foto’s te maken. Ik keek m’n ogen uit, wat een plaatje! Alles klopt en het heeft zo’n fijne sfeer!

Het leuke aan deze samenwerking is dat Sabine en ik een goed team zijn. Met haar kun je je (vakantie)woning helemaal opnieuw onder de loep nemen, maar het kunnen ook kleine details zijn die het verschil maken. Sabine houdt me vaak op de hoogte van de ontwikkelingen. Naast dat ik fotograaf ben ben ik ook stylist gewest van beroep dus dit soort plekjes en opdrachten word ik helemaal blij van. Als een huis mooi gestyled en ingericht is, worden de foto’s ook weer mooier en verhuurt het natuurlijk ook veel beter. Sabine en ik voelen elkaar aan, tijdens een fotoshoot is zij er ook bij en legt ze alles recht, zorgt dat de tafels gedekt zijn en dat alle lampen voor mij aanstaan. Perfect dus en als team zijn we dan ook heel productief!

Zo’n woning als Insula zijn we namelijk ongeveer 1,5 tot 2 uren in bezig om die mooi vast te leggen. We overleggen natuurlijk met jullie wat er mogelijk is en of er nog wensen zijn, bijvoorbeeld dat er modellen figureren op de foto. Ook dit kan handig zijn voor socials media of voor op je website.

Sabine woont op Terschelling en voert daar haar werk als interieurstyliste uit. Met haar kunnen jullie een plan naar wens maken en het uit laten voeren. Wanneer alles klaar is kom ik graag langs om foto’s te maken voor jullie website of socials. Dit doen we door het werken met een pakket, informatie daarover is op te vragen via de mail; info@bedrijfsfotografielydia.nl

Geniet van de foto’s en willen jullie ook een afspraak maken? Laat het ons weten!

En wil je meer interieurfoto’s zien? Check dan deze link: https://bedrijfsfotografielydia.nl/2022/09/06/fotografie-bij-randmaere-cocoonhuisjes/

 

Comments are closed.