Mirja Schoonheidssalon

Een paar weken terug mocht ik bij Mirja foto’s maken. Ik ken Mirja al heel wat jaren en zij runt in Hurdegaryp haar eigen schoonheidssalon. Alles was top geregeld, goede voorbereiding en het model was heel fotogeniek; heerlijk om zo’n fotoshoot te doen. Mirja had verschillende dingen in haar hoofd en dat hebben we allemaal uitgewerkt in dit resultaat. Vooral ongedwongen en spontane foto’s passen bij haar. hoe het in werkelijkheid is zeg maar. En natuurlijk haar bedrijf goed naar voren laten springen op de foto’s was heel belangrijk.

Verschillende foto’s voor haar beeldbank, zo kan ze weer een tijdje vooruit!

Wil je ook foto’s maken voor je bedrijf? Portretfotografie en content foto’s zijn zo ontzettend belangrijk tegenwoordig. Ik kan je helpen als fotograaf in Friesland voor een mooie beeldbank te maken. Neem hier contact op! 

 

Comments are closed.