Blokhut Sparjebird

Zoals je misschien wel weer run ik naast mijn fotografie bedrijf ook Blokhut Sparjebird, samen met mijn partner Tjeerd. Ons plekje verdient veel aandacht vind ik 🙂 Niet alleen om reclame te maken, maar ook omdat het er gewoon heel erg mooi is!

Blokhut Sparjebird ligt midden in het (speel)bos vlakbij het dorp Hemrik. Bij ons kun je heerlijk lunchen, genieten en borrelen. Ook zijn wij een trouw- en feestlocatie. Het is altijd genieten hier, de natuur en de rust, altijd fijn.

Ik heb soms ideeën die ik graag uit wil werken en deze fotoshoot was er zo eentje. We hadden nieuw servies en dit was een goede gelegenheid om foto’s te maken. We regelden modellen (bedankt Tjeerd en Wiepkje!) en maakten weer mooie foto’s voor onze beeldbank.

Wil je ook zulke foto’s van jouw bedrijf? Sfeerfoto’s en lifestyle fotografie foto’s? Laat het me weten en misschien kunnen we iets moois neerzetten!

Bekijk onze website hier: www.sparjebird.nl

Comments are closed.