Opfriesen Zuidoost Friesland

Voor Zuidoost Friesland mocht ik op pad om campagne beelden te maken voor het opfriesen. De campagne die deze winter online staat. Opfrissen, dat is opladen Friesland Style. De korte dagen, het gure weer… dat betekent dat jij op moet laden en dat kan maar al te goed in Friesland!

Opladen kan door wandelen, fietsen, leuke dingen ondernemen, ja ook in deze tijd van het jaar. Ik mocht deze leuke activiteiten vastleggen met mijn camera. Wat hebben we weer een gezellige dag gehad met de modellen en Wiepkje. Heerlijk zo’n fotoshoot!

Ik maak fotoshoots voor bedrijven, contentfotografie en commerciële doeleinden. Ik ben fotograaf in Friesland en maak al 17 jaar mooie beelden. Wil je ook een fotoshoot boeken in Friesland of daarbuiten? Laat het me weten!

Lees hier meer over #opfriesen en Friesland:

www.zuidoostfriesland.nl

Wil je meer werk van mij zien? Check dan deze blog: https://bedrijfsfotografielydia.nl/2022/06/12/fotografie-voor-merk-fryslan/

Op·fries·en: ~ww | m/v:

DAT IS OPLADEN, ZOALS DAT ALLEEN IN FRIESLAND KAN

www.friesland.nl

 

Comments are closed.