Omrin – Estafette recyclewinkels

De afgelopen maanden mocht ik aan de slag voor Omrin Estafettewinkels. Ze wilden voor hun beeldbank nieuwe foto’s van de winkels, de medewerkers en sfeerfoto’s voor allerlei doeleinden. Een hele gave opdracht met veel afwisseling en uitdaging. Tevens een heel leuk team om mee te werken!

Hieronder een indruk van wat we allemaal gedaan hebben:

“Omrin Estafette laat je de waarde en schoonheid van gebruikte spullen zien. Struin op je gemak door onze gerecyclede interieurs, vintage kleding, speelgoed, serviezen, stapels boeken en prachtige design collecties. Wat gaat met jou mee naar huis?

Duurzaam shoppen
Koop je iets bij Estafette, dan help je mee om de afvalberg te verkleinen en daarmee de CO2-uitstoot te verlagen (en niet zo’n klein beetje ook). Ook bezorg je onze vrijwilligers en studenten een mooie werkdag.

Zeven winkels in Friesland
Je vindt Estafette in Burgum, Franeker, Harlingen, Oosterwolde, Sint Annaparochie, Sneek (momenteel gesloten) en Leeuwarden.

Heb je zelf spullen over? Geef maar hier!

Comments are closed.