DonkerVeenstra – installatietechniek

Al een aantal jaren ben ik de vaste fotograaf voor het installatiebedrijf DonkerVeenstra uit Drachten. Een mooi bedrijf met hele uiteenlopende opdrachten. Ik reis ervoor naar vele plekken in heel Nederland en dat maakt het ook elke keer weer een uitdaging. Verschillende bouwprojecten van woningen tot bedrijfsmatige panden, van nieuwbouw tot verbouw. De bouw trekt mij al m’n hele leven, architect worden was mijn droom. Daarom past ook deze opdrachtgever goed bij mij, ook deze tak vind ik heel interessant om vast te leggen. Ook mag ik de personen achter het bedrijf vaak vastleggen, want dat stralen ze graag uit; persoonlijkheid.

Naast deze foto’s kan ik van bepaalde projecten ook gave drone beelden maken, een mooie toevoeging voor hun portfolio!

Kijk je mee naar een indruk van de series die ik afgelopen half jaar mocht maken?

Meer werk van mij zien? Klik dan hier!

Comments are closed.