Fotografie voor b&b Ûnder de Wol

Voor wie een mooi plekje zoekt om te overnachten in een mooie omgeving kan zeker bij deze b&b terecht. Ûnder de Wol is een
moderne Bed and breakfast met heel veel mogelijkheden, mooi uitzicht en lieve hosts!

Wiepkje is samen met haar man en ouders de eigenaren van deze Bed and breakfast. In haar ouderlijke boerderij is de koeienstal
omgebouwd tot luxe kamers waar je kunt genieten van de rust en de ruimte.

“Je kunt hier genieten van het plattelandsritme, eindeloze vergezichten, een kingsize bed, prachtige fietsroutes, nieuwsgierige schapen, wandelingen door weidevogelgebieden, lekker eten en drinken, varen met de elektrische sloep door het Friese merengebied, sfeervolle dorpen en niet te vergeten: de eigenzinnige Friese cultuur…!” Staat onder andere op hun website vermeld.

Ik mocht de fotografie verzorgen voor hun en wat is dat toch een feestje. Op zo’n locatie, waar de eieren vers bij de buren worden gehaald en het ontbijt echt uitmuntend is… Dan worden de foto’s ook geweldig.

De hele familie helpt mee in deze onderneming en ook naast de b&b doet de familie veel andere dingen. Leuk om hun site eens te bezoeken en de verhalen te lezen.

En oh ja; als je hier gaat slapen lopen de schapen in je achtertuin!

Ook interesse voor fotografie van jullie Bed and breakfast, of hebben jullie een camping, vakantiepark of een hotel? Ook daar kan ik de fotografie voor verzorgen.
Ik ben te boeken in heel Nederland en daarbuiten. Fotograaf voor jullie bedrijf en onderneming.
Ik hoor heel graag van jullie!

Veel plezier met het bekijken van deze foto’s en laat het me weten als je een nachtje hebt geslapen bij de familie Hoekstra!
Hun website is: https://underdewol.nl

Comments are closed.