Fotografie voor Sarah van Blessons

Elke aanvraag die ik krijg is bijzonder en mooi. Elk bedrijf heeft zijn eigen visie, kracht en uitstraling. Om daar nog meer bij te helpen voelt goed en dankbaar, mooie foto’s voor je website, social media of marketing zijn zo ontzettend belangrijk! Vooral in deze tijd, alles/veel gaat online en daarbij is uitstraling nog belangrijker geworden.

Zo dacht Sarah er ook over, ik kreeg een berichtje van haar of ik mee wilde denken over een concept voor haar nieuwe website en bedrijf. We hebben gebeld en een brainstormsessie gehad en vanuit daar zijn we plannen gaan maken. De locatie is daarbij heel erg belangrijk, want een locatie straalt de stijl uit samen met je kledingkeuze. Sarah kwam tijdens onze zoektocht uit bij Booking Dokkum

Hun hebben verschillende b&b’s in Dokkum, die prachtig ingericht zijn. Onze shoot deden we in accommodatie ‘Bierbouwerij Het Klavertje’. Een prachtig oud pand, prachtig licht en een prachtige inrichting…. Wij waren op slag verliefd!

Tijdens deze sessie maak ik ongeveer 1,5 uur foto’s van jou als ondernemer, content fotografie voor je social media, website en marketing. En dat is ook deze keer weer super goed gelukt vind ik zelf. De sfeer was ontspannen en relaxt en wat is de serie mooi geworden! Ik laat jullie graag wat zien hieronder.

Nog even over Sarah haar ondermeming; op haar site schrijft ze dit:
“Hi, ik ben Sarah Tjeerdsma (41). Ik ben de bezielend leider van Blessons! Een intuïtieve dame die weet wat zij wil. En die weet wat zij wil zijn voor jou! 

Voor jou ben ik een impactvergroter, zielsverbinder, levensverrijker & blesson creator (find the Blessing in life lessons). Samen jouw missie neerzettend, zodat jij dichter bij jouw purpose komt

Ik word omschreven als iemand die vertrouwen geeft. Liefdevol is. Een luisterend oor, die spot on weet wat leeft. Iemand die kan spiegelen en hierdoor wakker maakt. Iemand die inzicht geeft, wat je verder helpt. Een aanjager, die je in de actie stand zet. Iemand die jouw spirituele verlangen next level brengt. Een bijzondere dame. Iemand die jou begrijpt. Een open minded mens. Levenswijs.

Met deze kwaliteiten help ik jou!

Wil je meer lezen over mijn levenslessen?”

Ben je nieuwsgierig geworden? Check dan haar site hier: https://www.blessons.nl

 

Wil je ook zo’n portret/bedrijfsfotografie shoot boeken? De kosten zijn € 249,- excl. BTW met 15 digitale foto’s erbij.
Een afspraak kun je maken via info@bedrijfsfotografielydia.nl

Graag tot ziens!

Comments are closed.