Fotografie voor CBS De Arke

Sinds een aantal jaren mag ik de fotografie verzorgen voor CBS De Arke in Burgum. Een christelijke basisschool die het afgelopen jaar leuk verbouwd heeft! Hun gemeenschappelijke ruimte heeft een upgrade gekregen wat ik vast mocht leggen. Ook mocht ik weer alle klassen bij langs om mooie portretten en situaties van de kinderen vast te leggen. Een mooie spontane reeks is het geworden! Deze opdracht vind ik altijd erg leuk, genieten in de klassen want voordat ik fotograaf werd in 2006 studeerde ik aan de ALO en PABO! Werken met kinderen blijft dan ook een passie.

De foto’s die ik gemaakt hebt worden gebruikt voor de schokkalender, website, Facebook en andere doeleinden van de school.

Hieronder kun je een deel van de foto’s zien die ik gemaakt heb!

Wil je meer van de school weten? Bezoek dan hun website www.dearke.nl

 

Comments are closed.