Fotografie voor boerderij Halfweg – Terschelling

Mooie plekjes, ik hou ervan! En ook ben ik gek op de Waddeneilanden, deze opdracht was dan ook fantastisch. Een mooie plek om te verblijven op Terschelling. Ik mocht een aantal dagen naar Boerderij Halfweg op Terschelling (https://kaasvanterschelling.nl)

Een boerencamping met unieke tenten. Er staan 3 tipitenten op het erf en een aantal mooie safaritenten. Vorig jaar zomer verbleven we al bij hun als gast en nu mochten we langskomen om foto’s te maken! We hadden een mooi weekend uitgekozen in september, dus het kon niet op. Wakker worden met weidse uitzichten, slapen in luxe tenten en de koeien lopen voor je in de wei. Ik vind dat zo leuk! De jongens waren mee en tevens ook mijn model. Ook waren er nog een aantal campinggasten die model wilden zijn, erg fijn. Mooie sfeerbeelden, interieur van de tenten en foto’s en filmpjes met de drone gemaakt. Ik laat hieronder een kleine selectie zien van wat ik gemaakt heb.

Wil je meer weten over hun plekje? Lees het dan hier of op hun site:

“Boerderij Halfweg ligt midden in de Westerpolder, aan de westkant van Terschelling. Hier melken wij, Jaap en Albertine, schapen en koeien, van de verse volle melk maken we op ambachtelijke manier schapen- en koeienkaas. In onze boerderijwinkel kunt u al onze kazen proeven en kopen en hebben wij ook een uitgebreid assortiment aan schapenvachten, lamsvachtproducten als pantoffels, wanten, mutsen, sokken, etc. Regelmatig geven wij rondleidingen en organiseren wij kijkdagen en demonstraties, zodat u mee kunt kijken op de boerderij en wij u alles kunnen vertellen over het leven en werken op de boerderij, de dieren, het kaasmaken, de melkrobot, de weidevogels, etc.

Wilt u het boerenleven echt van dichtbij beleven? Boek dan een campingplaats, een safaritent, een De Waard tent of een van de tipitenten op dé boerencamping van Terschelling.”

 

Deze plek is erg leuk om met kinderen te verblijven. Ook mag ik regelmatig foto’s maken voor Terschelling Recreatie, zie hier de foto’s daarvan: https://bedrijfsfotografielydia.nl/2020/07/07/fotografie-voor-terschelling-recreatie/

 

Comments are closed.