Fotografie voor Badhotel Bruin – Vlieland

Naast mijn werk als fotograaf ben ik ook blogger van mijn eigen platform, namelijk #ontdekjeplekje_nl. Sinds vorig jaar ontdek ik samen met mijn kinderen, vriend of vriendinnen on-ontdekte plekjes in Nederland. Het is een hobby toegevoegd aan mijn werk wat erg leuk is! Maar die hobby groeit nu uit tot veel volgers en ook een website ervoor ben ik nu aan het maken. Van Badhotel Bruin op Vlieland kregen wij een uitnodiging om 2 nachten langs te komen om foto’s te maken, maar dit ook te delen en plaatsen op mijn instagram, hoe leuk is dat?! Wij mochten dus het hotel ‘testen’ samen met onze pup.

De camera mee en hup naar Vlieland! En wat een fijn plekje is dit. We waren hier al vaker geweest, maar het blijft genieten. Iets meer lifestyle foto’s dus deze keer, ook erg leuk om te maken.

Het hotel is niet heel groot, maar ook niet klein. Heeft een heerlijk restaurant, je kunt loungen met uitzicht op de dorpsstraat, genieten van het zwembad of je lekker laten verwennen in de welness.

Wij huurden een fiets en verkennen daarmee het eiland nog meer. Genieten van de zee, de golven en de duinen, heelrijk vinden we het en meer dan dat hebben wij niet nodig! Zoek je een fijne plek op Vlieland, met hond, kids of samen? Badhotel Bruin is echt genieten!

“Oudste hotel van Vlieland

Met een rijke historie van ruim 120 jaar is Badhotel Bruin het oudste hotel van Vlieland. Bij de eilandbewoners staat het dan ook bekend als ‘het hotel van Vlieland’. Het monumentale pand stamt uit 1897 en is in de loop der jaren uitgebreid met naburige panden. Alle vertrekken zijn met liefde en smaak verbouwd en ingericht; voorzien van alle moderne gemakken. Elk van de 34 kamers, suites en appartementen is uniek en heeft een eigen uitstraling.

U vindt ons Vlielandhotel midden in de levendige Dorpsstraat van Oost-Vlieland, centraal gelegen tussen het wad en de duinen. Winkels en restaurants zijn om de hoek en de veerboot is op loopafstand. Een ideale uitvalsbasis om te genieten van al het moois dat Vlieland te bieden heeft.

Het team van Badhotel Bruin doet er alles aan u in de watten te leggen. Dankzij de warme sfeer is ons Vlielandhotel een heerlijke plek om tot rust te komen. De comfortabele kamers maar ook de gezellige zit- en loungeplekken nodigen uit het u gemakkelijk te maken. Intiem dineren in ons restaurant Bravoure en daarna nog even ultiem ontspannen in de spa: na een dag buiten uitwaaien hoeft u nergens de deur meer voor uit”

Meer zien over mijn #ontdekjeplekjes? Kijk dan op mijn website www.ontdekjeplekjenl.nl

Comments are closed.