Fotografie voor PKPC

Ik werd gevraagd om deze mooie klus te fotograferen. Een mooi bedrijf wat voornamelijk in het ‘spoorleven’ werkt. Voor mij erg leuk want ik ben gek op treinen. Ook heb ik veel met interieur en ontwerp omdat ik ook bouwkunde gestudeerd heb. Deze opdracht paste daar dus helemaal goed bij!

Voor PKPC reed ik naar Assen en maakte ik een mooie reportage van hun ontworpen constructie-dak daar bij het station en maakte ik ook mooie foto’s van hun als team zelf.

“Vanuit PKPC werken onze projectmanagers aan projecten van Overheden, ProRail en private opdrachtgevers. We werken aan projecten in de volle breedte: zowel praktisch als strategisch-bestuurlijk. Van planvorming tot en met oplevering en overdracht.”

Wil je meer weten van PKPC? Bekijk dan hun website: https://www.pkpc.nl

Ik fotografeer meer voor bedrijven in de bouw, zo ook voor DonkerVeenstra, een blog erover kun je hier lezen: https://bedrijfsfotografielydia.nl/2020/08/13/fotografie-donkerveenstra/

Comments are closed.