Fotografie voor ‘Bij de Genieterij’

Soms kom je op van die mooie plekjes, dit is er weer zo eentje. Bij de Genieterij in Friesland hebben Roelof en Ingeborg ware pareltjes gebouwd. Deze Tiny houses zijn van hun eigen hand, zowel ontwerp als bouw. Er staan er nu 2 op het erf bij hun boerderij die je kunt huren voor 2 personen. Onthaasten, ontstressen en gewoon genieten is hier het toverwoord. Ik mocht voor hun sfeerfoto’s maken, lifestyle foto’s voor op hun website en socials. Een gezellige dag heb ik gehad met de modellen en Ingeborg als hele goede assistente šŸ™‚

Genieten

”Ā Midden in de Friese weilanden verrijst een steeds mooiere plek in het groen. Met volop ruimte. En volop tijd voor elkaar.

Bij de GenieterijĀ creĆ«ren wij langzaam een oase van heerlijk buitenleven. Waar de tijd vertraagt en jij even stil kan staan. Kunt ontspannen en opladen, met je blote voeten in het gras. Luierend vanuit je hangmat weidevogels, libellen en vlinders spotten. Of een haas die zomaar vrolijk voorbij hopt.

Maak vuur en geniet tot laat in de avond van de sterrenhemel die hier nog echt zwart is.

Je logeert Bij de Genieterij in een van onze prachtige tiny houses. Stijlvol ingericht voor 2 personen. En heerlijk comfortabel.

Onze tiny houses zijn exclusief voor 2 personen. Hoe minder afleiding, hoe meer tijd voor elkaar.

In de stoere Kaggel stook je buiten je eigen vuur. Voel de warmte en staar dromerig in het vlammenspel. Rooster vlees, vis of groente. Bak brood of een pizza. Smelt eindeloos marshmellows tot je vingers aan elkaar plakken. En vergaap je aan de sterrenhemel die langzaam boven je hoofd verschijnt.

Intens en puur genieten. Natuurlijk samen met je lief. Bij de Genieterij”.

Bedrijfsfotografie en portretfotografie Friesland

Als Ā fotograaf leg ik graag jullie bedrijf en onderneming vast. Wil je ook een commerciĆ«le fotoreportage voor portret, interieur of je bedrijf? Ik werk in Friesland, Groningen en Drenthe, maar ben ook door heel Nederland of buitenland te boeken. Ik ben inmiddels al 18 jaar fotograaf en heb daardoor veel ervaring. Ik werk graag met mensen, ben van de spontane en ongedwongen fotografie en vind het geweldig om jullie beeldbank te vergroten. Je kunt me voor elk bedrijf inhuren, van sfeerfoto’s tot lifestyle fotografie, kinderen, volwassenen, portretten en interieur.

Lees er meer over op hun site, klik hier!

Comments are closed.