Fotografie voor Merk Fryslân

Ik mocht weer op pad voor Merk Fryslân in 3 fotoshoots en dit was er een van. Mooie content maken voor de dagrecreatie van Visit Friesland.

Deze fotoshoot is gemaakt in de Noordelike Fryske Wâlden en was weer een hele gezellige en mooie dag! We gingen weer met modellen op pad door de regio en bezochten verschillende locaties om foto’s te maken. Bedankt team!

Als  fotograaf leg ik graag jullie bedrijf en onderneming vast. Wil je ook een commerciële fotoreportage voor portret, interieur of je bedrijf? Ik werk in Friesland (Fryslân), Groningen en Drenthe, maar ben ook door heel Nederland of buitenland te boeken. Ik ben inmiddels al 18 jaar fotograaf en heb daardoor veel ervaring. Ik werk graag met mensen, ben van de spontane en ongedwongen fotografie en vind het geweldig om jullie beeldbank te vergroten. Je kunt me voor elk bedrijf inhuren, van sfeerfoto’s tot lifestyle fotografie, kinderen, volwassenen, portretten en interieur.

Meer fotoshoots deed ik voor Merk Fryslân, hier kun je nog meer foto’s bekijken: https://bedrijfsfotografielydia.nl/2021/11/18/fotografie-voor-friesland-nl-11-steden/

Boek ook een fotoshoot voor jullie bedrijf. Ik ben bedrijfsfotograaf in Friesland, maar werk ook in Groningen, Drenthe en door heel Nederland. Breid je beeldbank uit met mooie foto’s en boek een fotoreportage bij Bedrijfsfotografie Lydia

Comments are closed.