Fotografie voor ‘Bij de Genieterij’ – deel 2

Zo mocht ik afgelopen mei hier bij “Bij De Genieterij” een lifstyle fotoshoot doen, nu mocht ik meer interieur en details fotograferen in een gestylde setting. Het was alweer veel groener dan de eerste keer en wat blijft het toch ook een mooie plek hier!

“Midden in de Friese weilanden verrijst een steeds mooiere plek in het groen. Met volop ruimte. En volop tijd voor elkaar.

Bij de Genieterij creëren wij langzaam een oase van heerlijk buitenleven. Waar de tijd vertraagt en jij even stil kan staan. Kunt ontspannen en opladen, met je blote voeten in het gras. Luierend vanuit je hangmat weidevogels, libellen en vlinders spotten. Of een haas die zomaar vrolijk voorbij hopt.

Maak vuur en geniet tot laat in de avond van de sterrenhemel die hier nog echt zwart is.

Je logeert Bij de Genieterij in een van onze prachtige tiny houses. Stijlvol ingericht voor 2 personen. En heerlijk comfortabel.

In de royale tuin rondom je tiny house heb je lekker de ruimte. En verschillende hoekjes om ontspannen te zitten. Of languit in het gras te liggen.

Kruip in de hangmat en laat de Hollandse wolkenlucht aan je voorbij drijven. Creëer ruimte in je hoofd om na te denken over dat waar je van droomt. Of lees eindelijk dat ene boek.

Voel hoe de tijd vertraagt, als je even stil staat. Bij de Genieterij is elke minuut van jou. Dus waardevol”.

 

Ik maakte van de beide Tiny houses verschillende foto’s, ook maakte ik nog drone beelden op deze dag. Meer weten van dit bedrijf? Klik dan hier. 

De vorige blog van de fotoshoot op dit plekje lees je hier. 

Comments are closed.