Leren Nabewerken met je mobiel

Bestel hier je E-book

Leren Fotograferen & Leren Nabewerken met je smartphone bestel je samen voor maar € 14,95!

Screenshot

Screenshot

Screenshot

Screenshot

Je herkent het vast wel: je ziet op social media de meest perfecte plaatjes voorbijkomen, maar als je zelf aan de slag gaat met je telefoon zien de foto’s er niet uit zoals je wilt. Wist je dat zelfs de meest professionele fotografen hun foto’s nabewerken om ze er nóg beter uit te laten zien? In mijn e-book ‘Leren nabewerken op je mobiel’ leer je alle ins & outs om jouw smartphone-foto’s na te bewerken op je telefoon.

Natuurfoto’s, foto’s van je kids, het vastleggen van de meest heerlijke gerechten of gezellige vakantiekiekjes: ik weet als geen ander hoe waardevol het is om mooie foto’s te hebben van jouw herinneringen. Met je smartphone kun je prachtige foto’s maken, lees er alles over in mijn e-book ‘Leren fotograferen met je mobiel’. Heb je eenmaal je foto gemaakt en heb je nog niet het gewenste resultaat? Dan kun je met een aantal aanpassingen je foto een upgrade geven! 

Kleuren, belichting, croppen: in mijn e-book ‘Leren nabewerken met je mobiel’ vind jij unieke tips en handige weetjes over het nabewerken van je foto met je telefoon.

Verkochte e-books

Beide e-books zijn populair en inmiddels heb ik er al meer dan 200 van verkocht!

Inhoud

Het e-book Leren Nabewerken met je mobiel heeft een inhoud van 30 pagina's, dit staat boordevol tipt & trucs!

Foto's en video's

Naast tekst vind je ook veel foto's en video's in het e-book om voorbeelden te geven en dingen uit te leggen

Voor elke telefoon

Voor elk type telefoon is dit e-book geschikt.

E-book Leren Nabewerken met je mobiel

Bestel het e-book hier voor € 8,95

Wil je beide e-books in 1 x bestellen?

Leren Fotograferen & Leren Nabewerken met je smartphone bestel je samen voor maar € 14,95!

Het e-book: leer nabewerken met je smartphone

Met de juiste nabewerking kun je je foto’s nóg mooier maken dan ze al zijn: versterk de juiste sfeer, accentueer details en creëer dat perfecte plaatje. Op je telefoon vind je talloze mogelijkheden om jouw foto’s naar een hoger niveau te tillen. Het installeren van allerlei apps is helemaal niet nodig, ik leer je in mijn e-book hoe je op je smartphone jouw foto’s kunt nabewerken. Wat kun je verwachten?

  • Croppen: leer alles over het croppen en rechttrekken van je foto’s. Wist je dat een kleine aanpassing soms al een groot effect kan hebben?
  • Belichting: je weet waarschijnlijk dat je bij het maken van een goede foto het juiste licht nodig hebt. Maar wist je ook dat je hierin achteraf nog aanpassingen kunt doen zodat je foto helemaal naar wens is?
  • Kleuren: contrast, zwartpunt, verzadiging: je hebt er vast wel eens van gehoord. Maar wat houdt het eigenlijk in en wat betekent het voor je foto? Je leert het allemaal in mijn e-book.
  • Praktische voorbeelden en insider tips: met duidelijke en praktische voorbeelden en trucs die je nog niet wist geeft dit e-book jou de tools om prachtige foto’s te creëren. 
  • En nog veel meer: Ontdek mijn geheimen om jouw foto na te bewerken met je smartphone en geef je foto’s zo dé finishing touch. 

Ervaringen

E-books Leren Fotograferen & Leren Nabewerken

Bestel ze hier allebei voor maar € 14,95!