Workshops

Fotografie Workshops

Wil je alles uit je foto's halen? Voor je social media bijvoorbeeld? Ik kan jullie als bedrijf meenemen in de wereld van smartphone fotografie en alles leren in een workshop op locatie!

Ik leer je alles over smartphone fotografie!

Met mijn 17-jarige ervaring in de fotografie neem ik jou graag mee op reis in het “Leren Fotograferen”. Ik geef diverse fotografie workshops voor je telefoon / mobiel en camera fotografie.

Fotografie Workshops

In het verleden heb ik jarenlang fotografie workshops gegeven en voor jullie bedrijf of instantie ben ik te boeken voor:

  • Leren Fotograferen met je mobiel
    • Hierin neem ik jullie als werknemers mee in alle ins en outs van het fotograferen met je mobiel. Wat kun je ermee, ik geef tips en trucs en we doen leuke opdrachten. Deze workshop kan ik geven tot ongeveer 45 personen.
  • Basis fotografie workshop
    • Hier werk je in een kleinere groep (tot 10 personen) aan de skills om het fotograferen handmatig te leren. Nooit meer de automatische stand, dus na deze workshop weet je alles over iso, sluitertijd en diafragma. Wel heb je hiervoor een fotocamera nodig die je op de M-stand kunt zetten.

Leren Fotograferen

Ik leer je graag fotograferen. Of het nou met je mobiel of een camera is; in alle opzichten kan ik jou/ jullie helpen. In een kleine groep of een grote groep, dat maakt niks uit! 

Ik leer het je graag!
0

Gegeven workshops

0

Opties op je telefoon

0

Weetjes

0

Ideeën mee naar huis

Ervaringen

Social media, blogs of voor eigen gebruik: maak indruk met je fotografische skills!

Twijfel dan niet en boek nu een workshop voor jouw bedrijf of team. In een mum van tijd heb je veel meer handelingen en weetjes onder de knie en kun je eropuit om te gaan oefenen!