Workshops

Met mijn 17-jarige ervaring in de fotografie neem ik jou graag mee op reis in het “Leren Fotograferen”. Ik geef diverse fotografie workshops voor je telefoon / mobiel en camera fotografie.

Workshops:

In het verleden heb ik jarenlang fotografie workshops gegeven en voor jullie bedrijf of instantie ben ik te boeken voor:

  • Leren Fotograferen met je mobiel
    • Hierin neem ik jullie als werknemers mee in alle ins en outs van het fotograferen met je mobiel. Wat kun je ermee, ik geef tips en trucs en we doen leuke opdrachten. Deze workshop kan ik geven tot ongeveer 45 personen.
  • Basis fotografie workshop
    • Hier werk je in een kleinere groep (tot 10 personen) aan de skills om het fotograferen handmatig te leren. Nooit meer de automatische stand, dus na deze workshop weet je alles over iso, sluitertijd en diafragma. Wel heb je hiervoor een fotocamera nodig die je op de M-stand kunt zetten.

Meer informatie ontvangen? Mail me dan op info@bedrijfsfotografielydia.nl

 

E-books:

Ook heb ik 2 E-books geschreven: “Leren Fotograferen met je mobiel” & “Leren nabewerken met je mobiel” Deze E-books zijn inmiddels meer dan 200 keer verkocht. Meer dan 40 bladzijden vol informatie over fotografie met je smartphone, waarin ik je meeneem in alle ins en outs hiervan.

Je kunt beide E-books bestellen voor maar € 14,95

Wil je meer hierover weten of bestellen? Mail me dan op info@bedrijfsfotografielydia.nl

 

 

 

Wil jij meer leren over je camera? Of wil je leren fotograferen met je mobiel? Ik geef diverse fotografie workshops in Friesland, Groningen en Drenthe. Voor bedrijven en instanties ben ik te boeken om workshop te geven voor fotografie. Leer fotograferen midden in de natuur, met leuke opdrachten en veel handige tips en trucs. Ik kan op locatie komen, we kunnen een locatie afhuren of we gaan wandelen in de natuur waarbij ik je alles uitleg over het fotograferen met je mobiel.