Informatie

Informatie

Unieke en professionele fotografie en videografie voor jullie bedrijf in binnen- of buitenland!

Kwaliteit

Met mijn jarenlange ervaring in de fotografie lever ik altijd de hoogste kwaliteit. In overleg bespreken we jullie wensen en aan de hand daarvan verdiep ik mij in jullie bedrijf en plannen we een fotoshoot. De prijzen kan ik jullie via de mail sturen.

Ervaring

Inmiddels ben ik al 18 jaar fotograaf en heb ik veel ervaring mogen opdoen in de bedrijfsfotografie. Omdat ik dit werk heel erg leuk vind heb ik daar mijn specialiteit van gemaakt en breng ik jullie bedrijf of jou als ondernemer heel graag mooi naar voren.

Persoonlijk

Ik verdiep mij graag in jullie bedrijf en leer jullie zo kennen. Dit maakt mijn werk persoonlijk en dat zie je ook weer terug in de foto's. Ik denk echt dat dat een belangrijke meerwaarde is in jullie content!

Drone

Ook kan ik drone beelden van jullie bedrijf / project maken. Drone beelden kan zowel in fotografie als film. Een mooie toevoeging voor weer een andere compositie! Vraag naar de mogelijkheden via de mail of bel mij.

Dit ben ik

Fotograaf en ondernemer vanaf 2006. Met veel liefde leg ik momenten vast voor jou als ondernemer of voor jullie bedrijf. Mijn passie ligt in de commerciële-, portret- , interieur- en bedrijfsfotografie. Ook kan ik dit alles op video vastleggen.

Schrijven

Ook schrijf ik regelmatig blog en verhalen voor diverse websites. Een daarvan is mijn eigen platform #ontdekjeplekje_nl

Foto's & Video

Alle foto's en video's lever ik aan in hoge resolutie zonder logo en zijn te gebruiken voor jullie eigen doeleinden. Check hiervoor altijd even de voorwaarden!

Beeldbank

Met mijn eigen stijl creëer ik voor jullie een fijne beeldbank waar je lang plezier van zult hebben!


Referenties

Onder andere bij deze bedrijven mocht ik foto's maken de afgelopen jaren.