Fotografie voor Fries en Fruitig

Fries en Fruitig is een heel mooi, jong en ondernemend bedrijf die echt de leukste dingen organiseren. Met verschillende locaties kun je bij hun terecht voor schoolreisjes of bedrijfsuitjes.

Wat ze zelf schrijven op hun site:

“Op onze vele en soms lange reizen zijn we op verschillende plekken ter wereld hartelijk ontvangen door de lokale bevolking. Soms bleef het niet bij alleen een ontvangst, maar werden we opgenomen in de familie en werden wij compleet ontzorgd. We hoefden niet na te denken, maar slechts te accepteren wat er op dat moment voor ons werd geregeld. Dat gevoel en die mensen, zullen wij nooit vergeten. Dat gevoel, willen wij onze gasten geven.”

Fries & Fruitig (Jelte en Marijke) is ontstaan vanuit de tijd dat wij beheerders waren van een groepsaccommodatie die te koop stond.

De boerderij was vaak leeg en zo begonnen wij zelf met het promoten van de accommodatie onder groepen. In een hele korte tijd waren alle weekenden bezet. Jelte wilde na zijn studie altijd al een eigen bedrijf starten en dit was het juiste moment. De ene uitdaging was geslaagd en toen kwam de volgende: hoe kunnen we schoolkampen en bedrijfsuitjes in de midweken gaan aanbieden?

Zo zijn we ook begonnen met het samenstellen van leuke programma’s voor deze doelgroepen. Onze gasten wilden meer dan alleen overnachten. Het was zo leuk en ging zo goed dat we het aantal groepsaccommodaties hebben uitgebreid. Op dit moment zijn wij de trotse eigenaren een leuk bedrijf met vele blije gasten.

Groepen een bijzondere tijd bieden in Friesland, dat is onze drijfveer en wij werken er elk uitje weer met veel passie voor om dit te laten slagen.”

 

Ik heb een hele leuke fotoshoot moeten doen bij ze, wat een lol hebben we gehad en wat voel ik me er thuis!

Bedankt Jelte en Marijke, tot snel!

Meer weten over die innoverende bedrijf? Kijk dan op hun website: www.friesenfruitig.com

 

Comments are closed.