Fotografie reisgids Friesland – publicatie

Een nieuwe publicatie

Een ontzettend mooie opdracht en publicatie kreeg ik van Uitgeverij Mo’media, ze wilden een reisgids uitbrengen over Friesland met allerlei leuke plekjes. Dit past helemaal bij mij! Met mijn platform Ontdekjeplekje doe ik niks anders dan foto’s maken, ontdekken en delen dus foto’s van een reisgids maken; graag!

In een aantal maanden ging ik naar alle plekjes, legde ik deze vast en dit is nu te zien in de gids; hij is uit! Hieronder een paar foto’s ervan, wil je deze gids zelf hebben? Hij is nu te koop in de boekhandel of online. Het was een mooie opdracht, vol lifestyle en sfeerfotografie. Deze publicatie past goed bij mij, op pad zijn naar mooie plekjes en daar foto’s van maken. Met de mensen praten, in gesprek gaan en dit gevoel vastleggen.

Fotograaf Friesland

Als  fotograaf leg ik graag jullie bedrijf en onderneming vast. Wil je ook een commerciële fotoreportage voor portret, interieur of je bedrijf? Ik werk in Friesland, Groningen en Drenthe, maar ben ook door heel Nederland of buitenland te boeken. Ik ben inmiddels al 18 jaar fotograaf en heb daardoor veel ervaring. Ik werk graag met mensen, ben van de spontane en ongedwongen fotografie en vind het geweldig om jullie beeldbank te vergroten. Je kunt me voor elk bedrijf inhuren, van sfeerfoto’s tot lifestyle fotografie, kinderen, volwassenen, portretten en interieur.

Wil je ook mooie foto’s laten maken voor je magazine, tijdschrift of boek? Ik ga graag op pad als fotograaf en leg de momenten voor je vast!

Zo kan ik foto’s maken voor een reisgids, maar kan ik ook verhalen hiervoor schrijven. Op www.ontdekjeplekjenl.nl vind je veel verhalen die ik mocht schrijven en daarbij de reisfotografie erbij gemaakt.

Comments are closed.