Fotografie voor Terschelling Recreatie

Al een aantal jaren mag ik foto’s maken voor Terschelling Recreatie. Zij hebben 2 vakantieparken en verschillende accommodaties op het eiland die zij verhuren aan vakantiegangers. Om hun content up to date te houden mag ik mooie foto’s maken voor hun website en Social media. Echt super leuk om te doen!

Ik ken het bedrijf na een aantal jaren goed en weet precies wat ze willen en wat goed bij hun past, dit is erg belangrijk voor hun uitstraling, foto’s zijn immers het visitekaartje van een bedrijf! En elke keer als ik weer foto’s voor ze maak is het weer een uitdaging, andere invalshoeken, nieuwe momenten, maar ook verschillende seizoenen maakt dit werk zo leuk.

Naast sfeerfoto’s op het eiland maak ik ook veel interieurfoto’s van hun huizen en parken, zo vormt hun site 1 geheel en ook dat is belangrijk voor de uitstraling.

Het werken voor Terschelling Recreatie is super leuk, je leert de mensen kennen en Terschelling is en blijft een geweldig plek om daar mijn werk te mogen doen.

Momenteel ben ik ook op het eiland, alles wat ik zie leg ik vast. Dat kunnen mensen zijn, maar ook de natuur die nu in de zomer zo mooi is. Fietsende toeristen, spelende kinderen, alles kan goed te gebruiken zijn voor de content. Unieke plekjes op het eiland opzoeken is ook elke keer weer een uitdaging, 1 van mijn favorieten plekken is het drenkelingenhuisje helemaal op het oosten van het strand/eiland. Ken jij dat plekje? Ik zou zeggen; echt de moeite waard om daar eens heen te gaan!

Kijk ook op hun site: www.terschelling-recreatie.nl en laat je inspireren op deze mooie plek. Boek ook eens een huisje bij hun of kom relaxen in het Terschelling hotel met sauna! Ook voor kinderen is er heel veel te doen en ze maken het je heel aangenaam met zelfs fietsen die je op het park kunt huren.

Een vakantie op Terschelling is echt een aanrader! Mocht je ook zulke foto’s willen van jullie bedrijf of park? Neem dan contact met mij op. Hieronder een kleine serie van de foto’s die ik voor hun gemaakt heb.

 

 

 

Comments are closed.